Verswinkel De Groene Vallei

Professionele partners

De Groene Vallei hecht veel belang aan kwaliteit en eist dat ook van haar partners. Belgische groenten worden rechtstreeks op de Mechelse Veilingen aangekocht. 

Daar worden de groenten aangeboden door telers die aan een streng lastenboek moeten voldoen. Er worden strenge normen opgelegd i.v.m. biologische bestrijding en hygiëne.

Enkel indien men voldoet aan deze eisen mag men zijn groenten aanbieden onder het label “Flandria”. Tomaten worden zelf geteeld en aangeboden onder het “Flandria” keurmerk. Aardbeien en champignons worden aangekocht bij lokale boeren uit de streek. 

Fruit en buitenlandse groenten worden meerdere keren per week aangeleverd door ‘Fruithandel Sebrechts’. Dit is een familiebedrijf gevestigd in Antwerpen. Sinds 1956 zijn zij al actief in de sector en hebben een prima reputatie. Flandria, Cibel, Vanlangenaker, Bomi, San Lucar,… dit zijn enkele topmerken in de groenten- en fruitsector waar De Groene Vallei mee werkt. Brood en patisserie is in samenwerking met bakkerij ‘Rousseau’ uit Heist o/d berg en bakkerij ‘Den Troon’ uit Grobbendonk. Bakkerij ‘Rousseau’ levert dagelijks de standaard broden (grof, wit, granen). Bakkerij ‘Den Troon’ levert in het weekend enkele speciale broden en overheerlijke koffiekoeken en pistolets!

KWALITEIT

De Groene Vallei werkt enkel met kwaliteitsvolle producten. Versheid en ambachtelijkheid…

KLANTVRIENDELIJK

Het Groene Vallei team staat steeds klaar voor al uw vragen! Steeds meer…

FAMILIEZAAK

De Groene Vallei is het levenswerk van Elien Vervloet en haar moeder. In 2012…

PROFESSIONEEL

De Groene Vallei hecht veel belang aan kwaliteit en eist dat ook van partners…