Verswinkel De Groene Vallei

Delicious Food

SLAATJES, POKEBOWLS & WRAPS

Nood aan een lekkere maar gezonde lunch? Vanaf 5u ’s ochtends zijn we druk in de weer om onze verstogen te vullen met lekkere slaatjes, poké bowls en wraps. Onze slaatjes worden met veel liefde gemaakt en dat zie je, ze zijn steeds heel verzorgd en bovendien super lekker én vers!

VERSE SOEPEN

Soeperlekker! Onze soepen zijn vrij van bewaarmiddelen en gemaakt met verse ingrediënten. Ze worden gepasteuriseerd waardoor we een lange houdbaarheid kunnen garanderen. Vraag zeker jouw ‘soepspaarkaart’ aan in de winkel want bij aankoop van 10 potten soep krijg je eentje gratis! Sparen kan het hele jaar door.

BELEGDE BROODJES

Ovenverse broodjes simpel belegd of mag het wat meer zijn? Ontdek dan zeker onze ‘Specialiteiten’ super lekkere belegde broodjes waarmee wij ons onderscheiden. Onze salades zoals kipcurry, krabsalade, tonijnsalade,…. worden allemaal huisbereid wat net voor dat tikkeltje meer zorgt. Elke maand komen we verrassend uit de hoek met onze ‘broodjes van de maand’.  We kijken dan vooral naar het seizoen en creëren zo een hemels lekker broodje met seizoensgebonden ingrediënten.

KOUDE PASTA’S EN RAUWKOST SALADES

Grote honger of kleine honger? Onze verse koude pasta’s en rauwkostsalades worden niet voorverpakt maar vind je in onze oogverblindende bedientoog.  Het grote voordeel? Je kiest hier zelf de hoeveelheid die je wenst!

GERECHTEN OM OP TE WARMEN

Geen zin of tijd om te koken? We hebben tal van gerechten om thuis op te warmen. We hebben onze vaste klassiekers zoals huisbereide vol au vent en stoofvlees maar we variëren elke week met andere gerechten zodat er steeds voor ieders wat wils is. Ook onze bereide gerechten vind je terug in onze zeer smakelijk uitziende bedientoog. Opgelet als je honger hebt!

GROENTEN EN FRUIT

Drie keer per week worden er verse groenten en fruit aangeleverd. We werken samen met een vaste leverancier die kwaliteit hoog in het vaandel draagt. Asperges, aardbeien en tomaten komen tijdens het seizoen rechtstreeks van de boer!

CHARCUTERIE

Onze vleeswaren worden met oog op kwaliteit en smaak geselecteerd. Vers van ’t mes gesneden en je kan ook gerust aangeven hoe we het mogen snijden! Dik, dun of precies er tussen in? We houden hier graag rekening mee.

EN NOG MEER…

Desserten, ontbijtopties, gesneden groenten en fruit, ambachtelijke koekjes… te veel om op te noemen. Kom het snel zelf ontdekken in onze winkel!

DELICIOUS FOOD

Wij gaan steeds voor verse en lekkere producten bereid in eigen keuken..

MEET OUR TEAM

Small business, small team, big things, big heart. Dat is wie we zijn en wat we doen!

GRAB & GO

Een handige combinatie van zelfbediening en een gedeelte met bediening

B2B

Op zoek naar een B2B catering voor je bedrijf tijdens een vergadering, receptie of lunch?